Головна Ґаджети Топ-5 найкращих альтернатив найновішого Xiaomi Band 7

Топ-5 найкращих альтернатив найновішого Xiaomi Band 7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Band 7, як і його попередники, вийшов дуже цікавим та недорогим. Принаймні якщо орієнтуватися на офіційну ціну. В інших країнах і зокрема в Україні вони будуть дещо вищими, а значить, у цього гаджета відразу з’являється маса альтернатив — від звичайних трекерів до повноцінних смарт-годин. Крім того, чекати Band 7, перш ніж його купити, доведеться досить довго, і ніхто точно не скаже скільки саме. Тому ми зібрали для вас кілька відмінних альтернатив цього пристрою, які доступні на ринку та купити які можна вже зараз.

Що придбати замість Xiaomi Band 7

Бюджетно не означає погано. Новий Xiaomi Mi Band 7 – це не тільки потужний фітнес-трекер, але й багато чого ще – від точного відстеження тренувань до моніторингу SpO2 та частоти серцевих скорочень. Ось тільки це не єдиний гаджет із такими можливостями.

Huawei Band 6 – майже Xiaomi Band

Якщо ви ще не можете придбати останню модель Huawei Band 7, Huawei Band 6, як і раніше, залишається хорошим варіантом у бюджетній категорії. Його моно купити на AliExpress приблизно за 1500 гривень. Він відрізняється естетикою розумного годинника з великим 1,47-дюймовим AMOLED-дисплеєм, а також можливістю відстеження кисню в крові протягом усього дня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є також функції відстеження сну, 96 режимів тренувань , окремі функції відстеження жіночого здоров’я та багато іншого. Однак це, як і раніше, буде саме фітнес-трекер, а не розумний годинник. Але це не так погано.

Нове покоління Huawei Band 7, хоча воно ще не доступне для широкої публіки, також пропонує відстеження сну, моніторинг частоти серцевих скорочень і кисню в крові, а також відмінне застосування Health від Huawei . У порівнянні з Huawei Band 6, він дає більше можливостей по роботі з музикою, швидкою відповіддю на повідомлення та навіть можливість відповідати на телефонні дзвінки. А ще є підтримка NFC.

Fitbit Inspire 2 – найкращий недорогий FitBit

Найдоступніший трекер Fitbit – Inspire 2. Це простий варіант для входу в екосистему компанії. Для бігунів та велосипедистів він пропонує GPS та легкий, хоч і досить прісний дизайн. Він також забезпечує відмінне відстеження сну, тренувань та точний контроль роботи серця.

Перегляд даних на дисплеї може бути утруднений при яскравому світлі, але в іншому гаджет повністю відповідає своїй ціні. А ще при покупці Inspire 2 нові учасники отримають річне членство у Fitbit Premium. Так покупка стане ще вигіднішою.

Huami Amazfit Band 5 – старий, але актуальний трекер

Такі компанії як Amazfit продовжують пропонувати альтернативи Xiaomi, які виглядають на тлі її продуктів досить привабливо. Huami Amazfit Band 5 є клоном Xiaomi Mi Band 5. Він оснащений датчиком кисню в крові, оптичним датчиком серцевого ритму та якісним відстеженням сну.

Коли ви не спите, він буде відстежувати кроки, відстань та калорії. А також може похвалитися спортивними програмами для більш ніж десяти унікальних тренувань. При цьому від одного заряду він працюватиме близько двох тижнів .

Тим не менш, Amazfit Band 5 на даний момент вже застарів і його оновлення напрошується вже давно. Можливо, воно з’явиться найближчими місяцями. У той же час цей пристрій залишається гарною альтернативою лінійці Xiaomi через невисоку ціну.

Fitbit Charge 5 – найкращі Фітбіт

Fitbit Charge 5 на сходинку вище за інші моделі, що відразу ж відбивається на його ціні. Пристрій може похвалитися яскравим OLED-дисплеєм та тонким корпусом, зручним для носіння протягом усього дня. Є датчик стресу EDA, датчик кисню та відстеження температури шкіри, а також вбудований GPS.

Якщо бюджет не має значення, ви не пошкодуєте про покупку. З іншого боку, попереднє покоління лінійки (Fitbit Charge 4) теж пропонує багато переваг, а значить можна звернути увагу на нього, якщо ви хочете заощадити та зможете знайти його у продажу.

Apple Watch SE – найкращі трекер для Apple

А якщо ми заговорили про те, що бюджет не має значення, то варто уточнити, який у вас телефон. Якщо iPhone, то однозначно беріть Apple Watch SE. Вони дорожчі за наведені вище пристрої, але це все ще найдешевші Apple Watch з доступних.

Для зниження ціни йому довелося піти на компроміси щодо Apple Watch Series 7. Але це не має великого значення для більшості покупців. Тим не менш, цей гаджет зберігає точне відстеження фітнесу, чудову увагу інтеграцію з iPhone та підтримку величезної кількості програм.

Звичайно, цей пристрій коштує дорожче, ніж Xiaomi Band 7, але якщо ви можете собі його дозволити і у вас iPhone вибір очевидний. Є чутки про підготовку Apple Watch SE2 , але дивлячись як компанія оновлює iPhone з цими двома літерами в назві – чекати його незабаром навряд чи варто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: