Мрія мільйонів. Xiaomi Pad 6 – найкращий планшет на Android у 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і завжди в подібних випадках, чим ближче презентація якогось пристрою, тим більше користувачів доступного різного роду інформації про таке. Виявилося, що компанія Xiaomi збирається випустити на одну модифікацію планшета, а цілих три. Так, покупців чекають такі моделі, як Pad 6, Pad 6 Pro та Pad 6 Pro 5G. Всі з таких запропонують просто шикарний досвід користувача, отримавши при цьому скромний цінник і підтримку новітніх передових технологій передачі даних. Новинки отримають сучасні найновіші процесори MediaTek, тоді як найпросунутіша модель зможе запропонувати флагманський чіп Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Однією з ключових особливостей усіх трьох планшетів стане новий екран OLED, який запропонує частоту оновлення 144 Гц.

Потужність зарядки, в залежності від модифікації планшета, що купується, складе від 67 Вт до 120 Вт, тобто навіть найдоступніша за ціною конфігурація зможе заряджатися максимально швидко, у зв’язку з чим користувачам гарантовано точно не доведеться чекати чогось занадто довго. Нові планшети отримають корпус із металу та скла, інтерфейс USB Type-C, а водночас стереодинаміки, здатні забезпечувати вкрай високу якість звуку. Прямо «з коробки» на всі телефони буде встановлена ​​операційна система Android 12 у вигляді фірмової прошивки MIUI 13. У майбутньому, як тільки вийде Android 13, користувачі зможуть встановити її, але вже в рамках прошивки MIUI 14.

З використанням нових планшетів виявиться можливо дивитися фільми, читати книги, відвідувати веб-сайти, слухати музику та здійснювати інші дії, пов’язані з навчанням, роботою та розвагами. Скільки конкретно коштуватимуть нові планшетні комп’ютери поки що невідомо, оскільки подробиць щодо цього немає, але вони гарантовано запропонують вкрай широкі функціональні можливості та відмінне співвідношення ціни та якості. Швидше за все, цінник на базову модифікацію Xiaomi Pad 6, оснащену 6/128 ГБ пам’яті, буде на рівні $350 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.