Xiaomi Band 7 Pro ще можуть випустити цього року. Яким він буде

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Band довгі роки є лідером індустрії недорогих трекерів, які можуть похвалитися чудовими характеристиками. І нехай у них також є проблеми, люди їх реально люблять? і з великою ймовірністю цей гаджет зараз на вашій руці. Кілька днів тому компанія представила Xiaomi Band 7, який втратив слово ”Mi” у назві. Обіцяної Pro-версії ми так і не отримали, але зневірятися рано, і все ще може бути. Принаймні, у цьому впевнені деякі аналітики, які навіть наводять досить переконливі аргументи на користь своєї гіпотези.

Чи вийде новий Mi Band?

За словами кількох інсайдерів, авторів витоків та аналітиків, Xiaomi Band 7 Pro може з’явитися найближчим часом. Чутки про Pro-варіант Band 7 ходили деякий час, але Xiaomi поки що офіційно представила тільки звичайний і NFC-варіант смарт-браслету.

На даний момент найсвіжішою інформацією є те, що новинку можуть уявити з довгоочікуваним Xiaomi 12 Ultra, який якось затримався на стадії розробки, але може перейти на новий рівень продуктивності заліза. А ще компанія анонсувала співпрацю з Leica, і новий смартфон може отримати якщо не найкращу, то точно одну з найкращих камер в індустрії. Раніше Leica допомагала робити камери для топових смартфонів Huawei, які демонстрували чудові можливості зйомки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли вийде Xiaomi Band 7 Pro

Повертаючись до Xiaomi Band 7 Pro, варто розповісти, що ми (чуток) можемо від нього чекати. Деякі інформатори стверджували, що Xiaomi ще не закінчила роботу із серією Band 7 і що версія Pro все ще перебуває в розробці, в той час як інші уточнять, що Mi Band 7 Pro з’явиться найближчим часом. Трохи більше інформації про потенційний гаджет можна знайти у китайській соціальній мережі Weibo, де зібрано багато даних. Може здатися, що левова частка з них просто фантазією авторів, але це не так. Зрештою, ідея розширення знаменитої лінійки напрошувалася вже давно.

І саме поява новинки разом із проривним Xiaomi 12 Ultra була б чудовим поворотом усієї історії. Два круті гаджети на окремій великій презентації. Що може бути краще? Залишається лише додати, що пройти презентація має у липні. Це вже майже офіційно підтвердив керівник компанії, розповідаючи про початок співпраці з Leica.

Чим Xiaomi Band 7 Pro відрізнятиметься від звичайного

Тепер залишилося тільки зрозуміти, чим Xiaomi Band 7 Pro повинен відрізнятися від базової версії, щоб користувачі захотіли його купити. Швидше за все, у разі запуску новинка отримає підтримку GPS, якої ми так і не дочекалися у звичайному Band 7. Звичайно, для роботи такого пристрою буде потрібна більш ємна батарея (за чутками, на 250 мАг). А для неї буде потрібний більший корпус. Втім, це навіть плюс, адже новий гаджет отримає тоді екран збільшеного розміру. Це буде однією з головних рис, які змусять користувачів купити Xiaomi Band 7 Pro.

Чи робить Xiaomi новий трекер

Додатковим, хоч і непрямим свідченням того, що компанія працює над новим гаджетом, є те, що Xiaomi Band 7 Pro якийсь час тому нібито просочився, коли він з’явився в коді програми для розумного замку Mi Door Lock. Правда, пізніше згадка загадкової новинки зникла і тепер у коді числяться лише Band 7 NFC та звичайна версія Band 7.

Band 7 Pro вже з’являвся в прошивках інших пристроїв.

Втім, це може бути прагненням компанії замість сліди, щоб викотити новий трекер несподівано. В іншому випадку очікування користувачів можуть вплинути на продаж представленого кілька днів тому Band 7. Але не варто виключати і того, що розробники просто помилилися і включили Pro-версію код прошивки випадково. Це ми дізнаємось пізніше. І, можливо, вже незабаром.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.