Xiaomi випустила стильний 86-дюймовий телевізор 4K UHD

Компанія представила новий телевізор, який наприкінці травня 2022 року надійде у продаж. Новинка має величезний 86-дюймовий екран, а роздільна здатність становить 4K Ultra HD, є 3840 х 2160 пікселів. Але це ще не все, що примітна нова модель, вартість якої приємно дивує.

Китайська корпорація зробила все, що було їй під силу, аби якнайбільше коло людей використало її фірмову продукцію, знаходячи таку найкращу і найбільш привабливу серед усіх існуючих на ринку. Новий телевізор повною мірою вписується в сучасну концепцію бренду, за якої компанія пропонує покупцям максимум переваг та можливостей за мінімальну суму грошей, роблячи це без шкоди для якості.

Новинка називається Xiaomi TV ES 86, будучи здатною запропонувати всім і кожному величезний екран не тільки з роздільною здатністю 4K UHD, але ще й з частотою оновлення 120 Гц. На практиці це означає, що грати у відеоігри на такому ТБ виявиться максимально приємно та захоплююче.

Крім того, матриця охоплює 94% колірної гами DCI/P3, що для пристрою з такої цінової категорії є чудовим відмінним результатом. Яскравість на рівні 1000 ніт робить картину добре видимою навіть при яскравому освітленні, наприклад під прямим сонячним промінням. Основою нового ТБ виступає 4-ядерний процесор Cortex-A73, який доповнений 4 ГБ оперативної та 64 ГБ вбудованої пам’яті. 

Такого «заліза» достатньо для того, щоб відтворювати фільми з роздільною здатністю високої чіткості 4K Ultra HD (3840 на 2160 пікселів) з частотою 60 кадрів і вище. Крім того, завдяки вбудованій прошивці MIUI for TV новий телевізор підтримує всі додатки від Android, включаючи Netflix, YouTube та інші програми такого роду.

В іншому, новий телевізор може похвалитися акустичною системою потужністю 30 Вт, а також одним роз’ємом HDMI 2.1, двома HDMI 2.0 і двома портами USB-A для підключення флешок і жорстких дисків. Офіційна рекомендована вартість Xiaomi TV ES 86” складає 1200 доларів. 

Це копійки за сучасними мірками, тому що аналогічні моделі ТБ від інших брендів коштують щонайменше вдвічі більше, володіючи гіршим технічним оснащенням. Поки що відомо про те, що придбати цей телевізор виявиться можливо виключно в Китаї, проте в найближчому майбутньому він може з’явитися у вільному продажу в Україні та інших державах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.