Xiaomi Mi Band 7 став доступним для замовлення, продажі стартують завтра

Новый фитнес-браслет Mi Band 7 от Xiaomi поступит в продажу завтра, но его уже можно предзаказать в магазине компании на сайте JD.com.

На вибір є дві версії – звичайна і з NFC. Хоча вони будуть доступні для покупки одночасно в Китаї, є ймовірність, що глобальний запуск версії NFC відбудеться пізніше, як це було у випадку з Mi Band 6 NFC.

Принаймні ціна Mi Band 7 на даний момент не повідомляється. Mi Band 6-го покоління коштував 230 юанів ($35), а модель із NFC – 280 юанів ($42). Європейські ціни становили 45/55 євро відповідно.

Нове покоління обіцяє серію оновлень, починаючи з дисплея більшого розміру – 1,62 дюйми порівняно з 1,56 дюйми. Xiaomi стверджує, що корисна площа екрана буде збільшена на 25%.

Також буде покращено відстеження рівня кисню в крові – браслет зможе весь день стежити за показаннями SpO2 та вібрувати, якщо показник впаде нижче 90%. Це може допомогти впоратися з хропінням і апное уві сні.

У браслеті також буде встановлений калькулятор тренувального навантаження, заснований на EPOC (надлишкове споживання кисню після тренування), розрахованому на основі даних протягом останніх 7 днів. Він дасть пораду, скільки відпочивати, щоб відновитися, і допоможе набрати м’язову масу або скинути жир.

Деякі функції, про які ходять чутки, ще не підтверджені – режим always-on display, вбудований GPS, розумний будильник та інші.

Xiaomi Mi Band 7 буде представлено у Китаї завтра, але може пройти кілька місяців, перш ніж він з’явиться на європейському ринку. Заходьте до нас завтра, щоб дізнатися про всі подробиці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.