Apple встановила 14 камер у свою гарнітуру змішаної реальності, а її дизайн розробив Джоні Айв

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple оснастить свою першу гарнітуру змішаної реальності 14 камерами для створення реалістичних аватарів із точним копіюванням виразів обличчя користувача, повідомляє The Information.

За даними джерел, установка 14 камер в гарнітуру викликала головний біль у інженерів з апаратного забезпечення та алгоритмів. Інсайдери також розповіли, що першу версію гарнітури Apple абсолютно не орієнтовано на ігри. У ранніх прототипах батарея була розміщена в оголов’ї, але поки що неясно, де будуть розташовані акумулятори в комерційній версії продукту.

Спочатку Apple розглядала можливість прив’язки своєї гарнітури до зовнішньої базової станції з чіпом M1 Ultra для деяких обчислювальних завдань, але тепер очікується, що гаджет буде повністю автономним пристроєм. Передбачається, що сама гарнітура буде оснащена двома чіпами, один з яких буде еквівалентний чіпу M2, який дебютує у нових моделях MacBook Air та iPad Pro наприкінці 2022 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цікаво, що колишній головний дизайнер Apple Джоні Айв брав активну участь у проекті гарнітури як зовнішній консультант компанії.

Цілком ймовірно, що Apple представить робочий прототип пристрою цього року, а у продаж пристрій надійде 2023 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.