Categories: Ґаджети

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 готовий до презентації та початку продажів

Share

Смарт-браслет Mi Band 2, оснащений OLED-екраном, представили публіці ще влітку 2016 року, тобто півтора року тому. Цей спортивний трекер користується вкрай великою популярністю, оскільки при ціні в $ 30 (800 гривень), а іноді і дешевше, покупець отримує в свої руки пристрій, здатний рахувати кількість кроків, вимірювати пульс, обчислювати пройдену відстань, а також виступати в якості компаньйона для смартфона, наприклад, для оповіщення про повідомлення. Втім, вже зовсім скоро світу покажуть більш просунутий фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 3.

За півтора року багато компаній встигли випустити на ринок свої власні смарт-браслети для любителів активного способу життя. Такі пристрої створили дуже багато брендів, в тому числі Samsung, Huawei, Fitbit і ряд інших. Їхня продукція користується великою популярністю, проте цінник на неї не можна назвати доступним всім. Новий фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 буде націлений саме на ту категорію покупців, яка хоче отримувати всі можливості такого роду пристроїв за мінімальну суму грошей.

Сьогодні в одному з державних реєстрів Китаю з’явився браслет Xiaomi Mi Band 3, що володіє модельним номером XMSH05HM. За його виробництво, за документами, відповідає компанія Anhui Huami Information Technology Co. Ltd. Саме вона у відповіді за перше і друге покоління фітнес-трекера, тому очевидно, що мова йде саме про такий самий браслет, появи якого всі давно чекають.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спортивний трекер Mi Band 3 має підтримку технології Bluetooth 4.2 LE (Low Energy), за допомогою якої він буде підключатися до смартфону, планшету або будь-якого іншого електронного пристрою. Очікується, що новинка зможе похвалитися OLED-екраном, захистом від води і пилу за стандартом IP68, акселерометром, лічильником калорій, датчиком серцевого ритму та іншими сенсорами.

Поки що немає ніякої інформації про те, як буде виглядати і скільки буде коштувати трекер Mi Band 3, однак, оскільки за його виробництво відповідає Xiaomi, новинка виявиться недорогою, а її зовнішній вигляд приємно порадує покупців. Не виключено, що цей аксесуар для любителів покажуть на виставці MWC 2018, яка буде проходити в Барселоні в період з 25 лютого по 1 березня включно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024

    Новий iPad Pro раптово здивує секретним чіпсетом Apple

    Зважаючи на все, компанія прагне стати лідером із впровадження нейромережевих функцій у свої пристрої. Журналіст…

    29.04.2024

    Гурман: Випуск Apple Vision Pro 2 не планується до кінця 2026 року

    Компанія Apple не планує випускати друге покоління гарнітури Vision Pro до кінця 2026 року, повідомляє…

    29.04.2024

    Європейський Союз встановив нові правила для iPadOS

    У понеділок антимонопольні органи ЄС назвали iPadOS, операційну систему Apple для планшетів, важливим цифровим фільтром…

    29.04.2024

    Новий ШІ-чіп Apple M4 можуть представити вже 7 травня разом з iPad Pro

    До цього часу компанії вдавалося тримати технічні дані планшетів у секреті. Однак, з огляду на…

    29.04.2024

    З’явилися подробиці про доступні камерофони Huawei nova 13 Pro та nova 13 Ultra

    Нові смартфони компанії Huawei, nova 13 Pro і nova 13 Ultra можуть отримати процесор Kirin…

    29.04.2024