Galaxy Watch 5 Pro отримає корпус із сапфірового скла та титану

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung готується випустити серію Galaxy Watch 5 наприкінці цього року. Ще у 2021 році компанія випустила Galaxy Watch 4 і Watch 4 Classic, і тепер новий витік розкрив деякі цікаві подробиці про її наступника.

Останньою інформацією поділився відомий інформатор Ice Universe у Twitter. У той час як більшість розумних годинників преміум-класу мають алюмінієвий корпус або дизайн з нержавіючої сталі, схоже, що південнокорейський технологічний гігант робить крок уперед. Зважаючи на все, Galaxy Watch 5 Pro матиме корпус із титану. На цей час конкурент компанії, Apple, пропонує власний розумний годинник з корпусом з титану. Тому не дивно, що Samsung також слідує їх прикладу.

Повідомляється, що окрім нового титанового складання Galaxy Watch 5 Pro також буде оснащено сапфіровим склом. Для тих, хто не знає, це скло міцніше і має кращий захист від подряпин. Інформатор заявив, що майбутній розумний годинник високого класу від бренду буде мати рамку, що обертається, і завантаження WearOS. Він також додав, що у Galaxy Watch 5 Pro не буде вузьких рамок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Примітно, що модель наступного покоління також вважається ширшою за попереднє покоління. На жаль, це вся інформація, яку ми маємо на цей момент. Тому залишайтеся з нами, щоб дізнатися більше, тому що ми будемо надавати оновлення, коли з’явиться додаткова інформація з цього питання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.