Xiaomi вже активно тестує новий фітнес-браслет Mi Band 7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi Band 7 запропонує всім покупцям просто приголомшливий по сукупності всіх якостей користувальницький досвід, яким кожна людина точно залишиться більш ніж задоволений. Новинка днями пройшла сертифікацію у Китаї, тобто її вже створили та випустили.

В даний час Xiaomi Mi Band 7 знаходиться в стані масового виробництва, в рамках якого компанія-виробник хоче максимально наростити чисельність доступних екземплярів, щоб уникнути дефіциту у перші дні після старту продажу. Новинка має 1,56-дюймовий OLED-екран сенсорного типу з роздільною здатністю 490 х 192 пікселя, загартованим склом Corning Gorilla Glass для захисту матриці від фізичного впливу, а разом з тим ще й модулем NFC.

Завдяки наявності NFC користувачі зможуть здійснювати оплату покупок у магазинах та закладах, використовуючи для цього китайську платіжну систему Mi Pay. Вона повноцінно працює в Росії та Європі, тому жителі багатьох держав можуть використовувати Xiaomi Mi Band 7 як альтернативу банківській карті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однією з особливостей нового фітнес-трекера є акумуляторна батарея ємністю 250 мАг, тоді як у моделі попереднього покоління вона приблизно вдвічі менша. За рахунок цього новинка навіть при повному навантаженні та використанні всіх її можливостей зможе пропрацювати на одному заряді батареї більше двох тижнів, а якщо користуватися наручним гаджетом економно, одного заряду вистачить на місяць та більше. Але це ще не все.

Головною особливістю нового спортивного браслета, через яку він точно стане найкращим фітнес-браслетом у світі, є модуль GPS. Такий може використовуватися як більш точного підрахунку фізичної активності, так тренувань. Так, наприклад, Xiaomi Mi Band 7 показуватиме середню та максимальну швидкості пересування, наприклад під час поїздок на велосипеді. 

Це дуже зручно, і ще жоден наручний гаджет під цим брендом не мав таких можливостей. Залишилося тільки дочекатися того самого моменту, коли з’явиться можливість купити новинку. Очікується, що її продажі стартують уже наприкінці травня чи на початку червня, через кілька днів після презентації у Китаї. Використовувати трекер виявиться можливо з телефонами на базі операційних систем Android та iOS, встановивши програму Mi Fit або Mi Health.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.