Huawei показала нове покоління свого найкращого розумного браслета

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора Huawei провела в Китаї презентацію, присвячену доладному смартфону Mate Xs 2. Про нього ми розповіли в окремій статті, яка вже вийшла на нашому сайті. Але компанії рідко обмежуються одним представленим продуктом і показують відразу багато всього цікавого, крім хедлайнера презентації. Ним цього разу і став новий смартфон, але крім нього, ми дізналися про нові розумні браслети – Huawei Band 7. Це продовження знаменитої лінійки, яка мала хороший попит, тому давайте докладніше розглянемо новий смарт-браслет від китайського технологічного гіганта.

Новий розумний браслет Huawei

Наступник Band 6, новий пристрій, що носиться, має товщину 9,99 мм і важить всього 16 грамів . Він оснащений 1,47-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 194 x 368 пікселів. Наявність AMOLED-дисплея дає годинникам доступ до функції «Завжди на екрані». Ви завжди будете бачити деяку кількість інформації, включаючи час, але при цьому не витрачатимете дуже багато заряду.

На правій грані знаходиться кнопка керування пристроєм. Вона включає або вимикає його, а заразом відповідає за управління гаджетом. Huawei Band 7 також оснащений кількома датчиками, такими як акселерометр, гіроскоп та датчик серцевого ритму. У ньому навіть встановлено датчик SpO2, який допомагає користувачам виявити ознаки апное уві сні. Робиться це за рахунок відстеження рівня кисню у крові під час сну.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім цього, є кілька специфічних функцій, що дозволяють стежити за жіночим здоров’ям із функцією нагадувань.

Характеристики Huawei Band 7

Новий браслет має 96 спортивних режимів , включаючи плавання, та може відслідковувати кількість калорій, спалених користувачем під час тренувань та занять спортом. Звичайно, при різній активності витрата буде різною, і годинник повинен це враховувати, але точність роботи цієї функції треба перевіряти у справі. Поки що ми можемо орієнтуватися лише на те, що нам розповіли зі сцени, та на те, що ми бачили у попередньому поколінні браслета. Там все працювало досить точно для непрофесійного девайсу.

Браслет добре захищений від води та з ним можна плавати. Рейтинг IP йому не привласнили, але дали позначку, що захист від води на рівні 5ATM. Зазвичай кажуть, що з таким годинником можна плавати або пірнати на невелику глибину, але багато хто стверджує, що з таким захистом можна займатися дайвінгом. Але я рекомендував би не відчувати трекер під такими навантаженнями.

Huawei стверджує, що на одній зарядці батарея протримається до 14 днів , але це в кращому разі при помірному використанні. Увімкнення будь-якої функції скоротить цей час. Наприклад, включення будь-якого тренування зменшить час роботи. Це саме стосується і функції «Завжди на екрані». Сказати точно, скільки пропрацює трекер у такому режимі складно, але можна розраховувати приблизно на тиждень.

Зате годинник має найширші можливості кастомізації. Ви зможете вибрати один з більш ніж 7000 циферблатів, створених фахівцями та аматорами. Також доступна версія годинника з підтримкою NFC.

Ціни та доступність Huawei Band 7

Стандартний варіант Huawei Band 7 коштує 269 юанів (приблизно 1300 грн ), а варіант NFC у Китаї коштує 309 юанів (приблизно 1450 грн ). Смарт-браслет доступний для попереднього замовлення та надійде у продаж 5 травня.

Він поставляється в чотирьох колірних варіантах: дикий зелений, вогненно-червоний, чорний обсидіан та рожева туманність.

Який розумний браслет купити

Якщо ви не хочете чекати, доки гаджет з’явиться у продажу та доїде до Росії, ви можете вже зараз купити щось замість нього. Перше, що спадає на думку, це Xiaomi Mi Band 6. Він коштує дешевше, має широкі можливості, але програє через невеликий екран і компактніший розмір.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.