Huawei Band 7: великий екран, захист від води та NFC

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще однією новинкою з презентації Huawei стало седоме покоління фітнес-трекера. Виробник заявляє про широкі можливості кастомізації, підтримуючи велику кількість спортивних режимів і тривалий час автономної роботи.

Huawei Band 7 оснащується 1,47-дюймовим AMOLED-экраном, а для кастомізації зовнішнього виду трекера доступно більше 8000 циферблатів. Заявлена ​​підтримка 96 видів треніровок. У доповнення до цього трекера можна виміряти пульс, рівень насичення крові кислородом, якість сна та інші показники фізичного стану. Фірменні алгоритми здатні оповещати про потенційні проблеми з серцем. Серед інших можливостей — оплата за допомогою модуля NFC, керування відтворенням музики та камери смартфона, швидкі відповіді на повідомлення та можливість відповіді чи звільнення вхідного дзвінка.

У режимі помірного використання виробник обіцяє до двох діль автономної роботи. При більш активних сценаріях можна розраховувати на 10 днів. Також є функція швидкої зарядки, яка дозволяє за 5 хвилин виповнити енергію на 2 дні роботи. Сам гаджет важить 16 грамів і доступний в чорному, золотому, зеленому та червоному кольорах. Трекер здатний витримувати погружения на глибину до 50 метрів. Використовувати аксесуар можна зі смартфонами на Android 6.0+ та iOS 9.0+.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Базова версія HUAWEI Band 7 коштує 40 доларів, варіант з NFC — 47 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.