Xiaomi Mi Band 7 стане кращим фітнес браслетом в категорії “ціна – якість”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спортивний електронний браслет Xiaomi Mi Band 7 пропонує покупцям просто шикарний за сукупністю особливостей і якостей користувальницький досвід, здатний вкрай сильно і дуже відчутно порадувати буквально кожну людину. Будь-який покупець, який купить собі цей гаджет, гарантовано визнає його найкращим з найкращих, тому що за скромну суму грошей він виявиться здатний запропонувати просто шикарний за сукупністю якостей користувальницький досвід.

Абсолютно кожен, хто купить собі цей трекер, гарантовано залишиться їм задоволений, тому що він нарешті отримає таку важливу і навіть довгоочікувану перевагу, як модуль GPS, призначений для визначення місця розташування в просторі. За рахунок такого модуля трекер виявиться здатним знаходити себе в просторі, роблячи це без участі смартфона.

Наявність GPS дозволяє трекеру більш точно підраховувати пройдену відстань під час тренувань, фіксувати час проходження кола, а водночас, окрім цього, отримувати дані про середню швидкість пересування. Абсолютно кожна людина, яка купить Xiaomi Mi Band 7, має право розраховувати на 1,9-дюймовий OLED-екран сенсорного кольору з кольоровою матрицею, причому за його захист у відповіді виявиться загартоване скло Corning Gorilla Glass.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нехай скло буде і не останнього покоління, але воно матиме олеофобне покриття для запобігання появи відбитків пальців. В іншому, новинці приписують модуль Bluetooth 5.1 LE для підключення до смартфонів, чіп NFC для оплати покупок через платіжну систему Mi Pay, а разом з тим низку інших важливих особливостей та переваг.

Але це ще не все, тому що новинка запропонує як оновлений зовнішній вигляд, так і барометричний альтиметр для визначення рівня висоти, на яку вдалося піднятися за той чи інший період часу. До недавнього часу про щось подібне всі могли тільки мріяти, тому що жоден представник лінійки Mi Band ніколи не міг похвалитися нічим подібним.

На початковому етапі купити Xiaomi Mi Band 7 виявиться можливо тільки в Китаї, причому за завищеною ціною через дефіцит і високий попит, але через якийсь час, ймовірно, один-два місяці, браслет повинен буде надійти в продаж на українській території, ставши доступним для покупки всім та кожному за рекомендованою ціною. Однак треба розуміти, що цінник у Україні, як і в інших країнах, виявиться вищим, ніж на місцевому китайському ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.