Головна Ґаджети Стало відомо, коли вийдуть перший розумний годинник POCO і якими вони будуть

Стало відомо, коли вийдуть перший розумний годинник POCO і якими вони будуть

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розумний годинник вже пару років впевнено набирає популярності. Все тому, що сам тип пристроїв поступово стає все більш доступним і нові гравці можуть пропонувати доступні рішення. Це своє чергу все велике підштовхує розвиток напрями й усе це входить у резонанс. Коротше кажучи, гаджетів, що носяться, стає все більше, і вони стають все кращими. Тепер їх може запропонувати бренд POCO. Нехай він і не є повністю самостійним, але його годинник викликає інтерес і тепер ми знаємо, коли його випустять. А ще ми можемо сказати, якими вони будуть. Давайте розумітися.

Зміст

  1. Коли вийдуть годинники POCO Watch
  2. Характеристики POCO Watch
  3. Яким буде розумний годинник POCO
  4. Ігровий телефон POCO F4 GT



Коли вийдуть годинники POCO Watch

Вже деякий час тому ми почали отримувати повідомлення про те, що POCO готує свій перший розумний годинник. Багато хто відразу зрадів, бо є фанатами марки. Тут треба зазначити, що, враховуючи особливості смартфонів POCO, це цілком зрозуміло. Сьогодні компанія опублікувала офіційне підтвердження того, що її перший продукт з категорії пристроїв буде запущений о 20:00 за Грінвічем (22:00 за Київським часом) 26 квітня .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гаджет буде називатися POCO Watch, це досить передбачувано, але зовнішній вигляд і функціональність продукту залишалися невідомими. Тепер ми можемо поділитися рендерами, що просочилися, і специфікаціями розумних годинників POCO.

Тизерне зображення, опубліковане POCO Philippines, показує, що перший розумний годинник бренду буде оснащений квадратним дисплеєм. Схоже, що компанія може підтвердити ще деякі функції POCO Watch перед офіційним анонсом.

Характеристики POCO Watch

POCO Watch мають 1,6-дюймовий AMOLED-дисплей із вигнутими краями. Він пропонує роздільну здатність 360 x 320 пікселів. На правій грані знаходиться кнопка управління, як і належить такого пристрою. Щось схоже пропонують… усі виробники. Тут немає нічого нового, але що привертає увагу, то це квадратні грані корпусу, які вже кілька поколінь чекають від Apple Watch. Напевно, саме цим і був навіяний дизайн нового годинника.

Крім простого відображення часу розумні годинники POCO будуть пропонувати деякі інші корисні функції. Серед них досить стандартні можливості відстеження активності та фітнес-функції. Це моніторинг серцевого ритму та контроль кисню в крові (SpO2). Годинник отримає акумулятор ємністю 225 мАг і важитиме близько 31 грама. Вони отримають захист від води 5ATM . Щодо розмірів, то ми можемо розраховувати на габарити 39,1 х 34,4 х 9,98 мм.



Яким буде розумний годинник POCO

Розумний годинник буде доступний у чорному, синьому та кольорі слонової кістки . Здається, він оснащений силіконовим ремінцем. На жаль, поки що жодної інформації про ціну пристрою немає.

Як це часто буває у брендів, що входять до складу великої компанії, можна знайти явну схожість із іншими продуктами. Так годинник POCO, що готується, виглядають підозріло схожими на Redmi Watch 2 . Щоправда, останні підтримують роботу із GPS, яка не заявлена ​​для POCO Watch. Можливо, такої підтримки не буде, але це має винятково позитивно позначитися на вартості.



Ігровий телефон POCO F4 GT

Окрім POCO Watch на майбутньому заході ми побачимо й інші продукти. Найцікавішим з них буде флагманський смартфон POCO F4 GT , зроблений з упором на ігри. Він буде поставлятися з 6,67-дюймовим OLED-дисплеєм FHD+, процесором Snapdragon 8 Gen 1, потрійною камерою на 64 мегапікселі та акумулятор ємністю 4700 мАч зі швидкою зарядкою 120 Вт. F4 GT стане оновленою версією телефону Redmi K50 Gaming.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: