Смарт-годинник Huawei Band 6 отримав нові корисні функції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прокачувати свої можливості за допомогою свіжих прошивок можуть не тільки смартфони. Нещодавно оновлення отримав фітнес-трекер HUAWEI Band 6 – крім традиційних системних виправлень, він обзавівся і парою нових можливостей.

Апдейт під номером 11.1.3.20 розміром 9,63 МБ включає два нововведення у прошивці пристрою. Перша дозволяє швидко вивести браслет зі сплячого режиму під час торкання екрана. Друга змінює налаштування розблокування гаджета, додаючи можливість встановлення PIN-коду для захисту даних від крадіжки або несанкціонованого доступу.

Список змін також включає оптимізацію роботи з’єднання Bluetooth, оновлення інтерфейсу певних екранів і підвищення стабільності системи для більш плавної роботи. Встановити свіжу прошивку можна за допомогою HUAWEI Health.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Браслет HUAWEI Band 6 оснащений 1,47-дюймовим кольоровим дисплеєм AMOLED і підтримує ряд корисних функцій для моніторингу стану здоров’я. Крім пульсометра, гаджет оснащений датчиком SpO2, може відслідковувати якість сну та рівень стресу, а також 96 різних режимів тренувань, включаючи біг, їзду на велосипеді та стрибки зі скакалкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.