Apple Watch отримають дуже корисну функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Нове покоління розумного годинника від Apple, зможе вимірювати тиск. Функція буде додана не раніше, ніж за кілька років.

Про це заявляє Марк Гудман, відомий численними інсайдами техніки Apple. Журналіст і раніше висловлював припущення про додавання тонометра до системи Apple Watch, але цього разу він упевнений, що функція буде додана у 2024-2025 роках. На даний момент компанія працює над зниженням похибки у показаннях годинника.

За його заявою, Apple Watch не відображатиме точні дані кров’яного тиску користувача. Якщо розумний годинник фіксує відхилення від норми, власника повідомлять про це і порадять скористатися медичним тонометром і звернеться до фахівця.

Apple також працюють над низкою функцій, які дбають про здоров’я людини. Серед них контроль над рівнем цукру в крові та вимірюванням температури. Як і попередньому випадку, конкретні дані подивитися не можна. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проте вже цього року очікується поява виявлення миготливої ​​аритмії, жіночий календар, покращена функція контролю сну та повідомлення, що настав час приймати ліки. Планується, що покращення з’являться у фінальній версії iOS 16 та watchOS 9.0, реліз яких має відбутися восени 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.