Xiaomi Book S з ARM-процесором та Windows 11 протестували у бенчмарку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Регулятор Bluetooth SIG сертифікував новий компактний ноутбук Xiaomi на базі чіпа Qualcomm, який потім відзначився і Geekbench. На відміну від багатьох інших ARM-пристроїв, Xiaomi Book S виявився не хромбуком, а класичним портативним ПК під керуванням Windows.

Згідно з протоколом тестування, компактний ноутбук із 12,4-дюймовим дисплеєм побудований на базі мобільної платформи Snapdragon 8cx Gen 2 із максимальною тактовою частотою 3,0 ГГц. Обсяг оперативної пам’яті пристрою становить 8 ГБ – у такій конфігурації воно набрало 758 балів в одноядерній дисципліні Geekbench 5, і 3014 папуг в багатопотоковому режимі.

За даними бенчмарку, новинка працювала під керуванням ARM-версії операційної системи Windows 11 Home. Крім того, пристрій пройшов сертифікацію Bluetooth SIG – але будь-яких технічних характеристик лептопа регулятор не повідомив. За прогнозом інсайдерів, новинка отримає тонкий металевий корпус, обмежену кількість інтерфейсних роз’ємів та підтримку 65-ватної швидкої зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що презентація Xiaomi Book S відбудеться не пізніше третього кварталу 2022 року. Інші подробиці та можлива ціна ноутбука наразі невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.