Названі шість популярних пристроїв Xiaomi, про які ви могли не знати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi – це не лише «смартфонний» бренд. Споживачам відомо, що компанія також активно випускає багато інших товарів. Ось 6 найцікавіших із них за версією видання XiaomiUI.

Робот-пилосос Xiaomi Mi

Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner – невеликий та симпатичний пилосос, випущений у квітні 2020 року. Відмінна якість, має тривалий час автономної роботи. Може добре маневрувати. Він може чистити килими з коротким ворсом і підлогою, але недостатньо потужний, щоб чистити килими з високим ворсом. Для дистанційного керування доступний додаток і є 4 режими живлення: Тихий, Стандартний, Турбо, Макс.

У нього багато функцій автоматизації. Метод лазерного картування створює картку зони покриття пилососом. Потім можна організувати сеанси «Прибирання певної зони» за допомогою цієї карти. На сьогоднішній день його ціна становить близько 400 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Розумний” квітковий горщик Xiaomi

Виглядає дуже стильно і має «розумні» функції.

Доступний коннект за допомогою вбудованого Bluetooth 4.1, ним можна керувати зі смартфона за допомогою супутньої програми. Горщик оснащений вбудованим акумулятором та датчиками, що вимірюють вологість та рівень добрив у ґрунті. Має 4 різні індикатори для повідомлень. Залежно від стану рослин, він інформує вас про те, чого не вистачає. Наразі він коштує близько 60 доларів.

З таким горщиком буде простіше доглядати свої рослини.

Xiaomi Mi 8H

Судячи з назви, можна припустити, що це телефон із серії Mi 8, чи не так? Насправді, це подушка. Просто подушка.

Mi 8H була представлена ​​з девізом “8 годинами гарного сну”, звідси і назва 8H. Цей постільний аксесуар виготовлений для природного положення голови та шиї. Подушка недорога та виготовлена ​​з антибактеріального безпечного матеріалу, тому її можна використовувати навіть у медичних закладах. Наразі вона коштує близько 30 доларів.

Датчик Xiaomi Mi TDS

TDS (Total Dissolved Solids) – це загальна кількість розчинених мінеральних речовин у воді. До них можна віднести метали, органічні та неорганічні живі істоти, мінерали, солі. Датчик жорсткості води Xiaomi – цікавий продукт. Він використовується для виміру якості питної води. Від 0 до 300 дуже добрий показник, а ось воду з показником вище 1200 пити не можна. Наразі він коштує близько 15 доларів.

Моноколесо Xiaomi Ninebot

Xiaomi Ninebot Unicycle – це невеликий моноколісний транспортний засіб.

Його можна використовувати для пересування парками, вулицями міста. Ідеально підходить для людей, які не хочуть мати справу із пробками. Маленький, швидкий, портативний. Він має ручку для зручного перенесення. На кермі є світлодіодне підсвічування та складні підніжки. У нього надійний двигун та довговічний акумулятор. Може розвивати швидкість до 24 км/год. На сьогоднішній день його ціна близько 300 доларів.

Він включає високошвидкісний процесор і точні гіроскопи, що забезпечують чутливий тактильний зворотний зв’язок. Гіроскутер ергономічний по дизайну, забезпечує справжню взаємодію людини та транспортного засобу.

Рація Xiaomi

Ці милі рації ідеально підходять для зв’язку з співрозмовником за відсутності сигналу мережі. До того ж, вони досить потужні, незважаючи на дизайн.

Потужність передачі рації 3 Вт. Дальність – 6-10 км, це непогано. Вони постачаються зі світлодіодним екраном, вбудованим GPS, зарядним портом Micro-USB, Bluetooth 4.2 (для супутньої програми) та підтримкою FM-радіо (87–108 МГц). Акумулятор ємністю 2190 мАг забезпечує 5 днів роботи в режимі очікування та 16 годин роботи у звичайному режимі. Ціна Xiaomi Walkie-Talkie – 60 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.