Таким буде Legion Y700 – перший геймерський планшет від Lenovo

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За кілька днів до офіційної презентації Lenovo зняла ембарго на опублікування оглядів Legion Y700. У мережі з’явилися якісні фотографії та інформація про технологічні характеристики першого геймерського Android-планшета компанії.

Новинка отримала 8.8-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2K і частотою оновлення 120 Гц. Панель підтримує технології Dolby Vision та HDR10. Рамки вийшли симетричними, а передня камера зміщена трохи вліво від центру.

Усередині стоїть процесор Snapdragon 870 з 12 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 та флеш-накопичувач UFS 3.1 на 256 ГБ. Живлення забезпечує акумулятор ємністю 6550 мАг, що підтримує швидке заряджання потужністю 45 Вт. В іграх обіцяють автономність в районі шести годин, але яких саме, не уточнили.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще у планшета стереодинаміки JBL з технологією просторового звучання Dolby Atmos, USB-C 3.1 Gen2 та 3.5-мм аудіороз’єм для навушників. З коробки Legion Y700 працює на Android 11 із оболонкою ZUI 13.

Вартість озвучать на заході Saver Ecology Spring New Product Launch Event 2022, на якому також покажуть геймерський смартфон Legion Y90 та інші пристрої.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.