Ціна Xiaomi Mi Band 7 порадує всіх фанатів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий фітнес-трекер буде оснащений за останнім словом техніки, містить модуль зв’язку Bluetooth 5.1 LE з радіусом роботи в 50 метрів і дуже низьким рівнем енергоспоживання. Така особливість робить цей гаджет максимально привабливим для всіх і кожного, хто взагалі взагалі захочуть стати його власниками. Використовувати його можна буде в парі з телефонами, що працюють на базі операційних систем Android та iOS, і це, в свою чергу, вкрай позитивно відбивається на привабливості цієї пропозиції в цілому. На одному заряді батареї наручний гаджет зможе пропрацювати до двох тижнів, але якщо користуватися ним активно, доведеться заряджати раз на тиждень або навіть трохи частіше.

Зрозуміло, що в подібному стані справ немає і не може бути нічого доброго, але це саме та сама реальність, з якою у будь-який момент часу може зіткнутися кожна людина. Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 7 стане найкращим у рамках своєї цінової категорії, а коштуватиме він 250 юанів, тобто приблизно 1000 грн. Такий цінник усіх і кожного напевно приємно порадує, бо це дуже доступна ціна для того, щоб дозволити собі його покупку могла будь-яка людина, яка про це взагалі тільки забажає. Відображатися вся інформація з пристрою буде на його 1,9-дюймовому OLED-екрані, який займає практично весь простір на лицьовій частині, прикритим загартованим склом Corning Gorilla Glass.

Нові сенсори та датчики дозволять фітнес-трекеру не тільки добре відстежувати фізичну активність, але ще й стежити за якістю сну, аналізуючи легку та глибоку фази сну. Новинка в особі Xiaomi Mi Band 7 отримає підтримку платіжної системи Mi Pay, що дозволить усім власникам даного наручного гаджета оплачувати за його допомогою різноманітні покупки в магазинах та закладах, роблячи це максимально легко та просто. Вже зараз, як з’ясувало видання iTechua.com, купити цей спортивний браслет можна на сайті китайського майданчика JD.com, де він доступний для покупки всім охочим. Всі і кожен, хто його куплять, безперечно залишаться їм більш ніж задоволені, тому що інакше в даному конкретному випадку бути навіть і не може. Покупцям пропонують оформити попереднє замовлення і повною мірою його сплатити, щоб отримати новинку в свої руки серед перших,

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.