Xiaomi Mi Band 7 – найкращий спортивний браслет 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий фітнес-трекер буде оснащений 1,9-дюймовим OLED-екраном, причому із високою щільністю пікселів. Дисплей є сенсорним і кольоровим, а завдяки яскравості на рівні 1200 нит вся інформація з такого легко читатиметься навіть під яскравими променями сонця.

Також майбутня новинка в особі Xiaomi Mi Band 7 має модуль Bluetooth 5.1 LE для підключення до смартфонів. Нова технологія краща за стару тим, що вона має більший радіус роботи, швидше передає дані і, крім того, споживає менше енергії при роботі, що, в свою чергу, дуже важливо. Крім того, що новинка запропонує оновлені сенсори та датчики для більш точного відстеження якості сну та фізичної активності, новинка зможе похвалитися повноцінним барометричним альтиметром для вимірювання набраної висоти. 

За рахунок цього компонента трекер зможе розпізнавати, яку висоту піднявся користувач за той чи інший період часу. До недавнього часу всі і кожен могли тільки мріяти про подібне, але тільки не тепер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спортивний браслет пропонує всім і кожному дійсно дуже широкі функціональні можливості, однак він отримає щось ще. Просунута модифікація Xiaomi Mi Band 7 зможе запропонувати покупцям повноцінний модуль GPS для відстеження розташування у просторі. Таким чином абсолютно кожна людина отримає повноцінний гаджет, здатний розпізнавати як середню швидкість переміщення, так і записувати і зберігати маршрут пересування. 

Переглядати всі ці дані виявиться можливо через мобільний додаток Mi Fit, підключивши до електронного пристрою фітнес-трекер бездротовим шляхом. Що ж до дати виходу на ринок, то новинка стане доступною всім і кожному вже у квітні-травні 2022 року, а купити її зможуть жителі Китаю, України, Росії, Європи та Білорусії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.