Samsung Galaxy Tab S8 і стілус S Pen показали у роздільній здатності 4K у всіх деталях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перевірений інсайдер Еван Блесс (Evan Blass) з бездоганною репутацією опублікував якісні зображення планшетів Samsung Galaxy Tab S8 у роздільній здатності 4K, які демонструють новинки з усіх боків у різних кольорах.

Samsung Galaxy Tab S8 буде оснащений однокристальною системою Snapdragon 8 Gen 1, попередньо встановленою операційною системою Android 12. У лінійці буде 11-дюймова модель Tab S8, 12,4-дюймова Tab S8+ і 14,6-дюймова Tab S8 Ultra показали на рендерах.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra буде оснащений великим дисплеєм Super AMOLED роздільною здатністю WQXGA+ (2980 x 1848 пікселів) та частотою оновлення 120 Гц. Спереду розташовуватимуться дві камери роздільною здатністю по 12 Мп. Ззаду буде встановлено основну камеру з датчиками зображення роздільною здатністю 13 і 6 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Tab S8, Tab S8+ та Tab S8 Ultra отримають батареї ємністю 8000 мА•год, 10 090 мА•год та 11 200 мА•год відповідно. Кольори Tab S8 та Tab S8+ включають сріблястий, рожеве золото та сірий. Модель Ultra буде доступна лише у сірому кольорі. Всі моделі будуть доступні з Wi-Fi та 5G.

Всі три моделі включатимуть S Pen, і кожна дозволить утримувати його на задній панелі планшета прямо під камерою. При цьому всі планшети мають 13-мегапіксельну основну камеру.

Варто нагадати, що Еван Блес торік першим опубліковував зображення та всі деталі про пристрої, які показали на серпневій презентації Samsung Galaxy Unpacked.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.