В мережі показали унікальний дизайн Xiaomi Mi Band 7

Почався новий рік, і разом із ним на горизонті починають вимальовуватись нові продукти. Як приклад можна навести очікуваний багатьма браслет Xiaomi Band 7, дизайн якого засвітився в одному з останніх зареєстрованих патентів Xiaomi Group.

Експерти, що ознайомилися з кресленнями, відзначають «кардинально інший» дизайн трекера. Деякі, втім, побачили на малюнку схожість із Redmi Band Pro.

Найбільші зміни в Band 7 – формат, величина та зовнішній вигляд дисплея (широкий та більш квадратний замість прямокутного, вузького та витягнутого у Mi Band 6).

Зображення з патенту Xiaomi

Учасники ринку закликають «не приймати на віру» наведені у цьому матеріалі креслення. За словами прихильників цієї точки зору, думка про те, що на малюнках зображено Band 7, може бути помилковим.

— Чому всі заговорили про «сімку» — не зовсім зрозуміло. На зображенні може бути будь-який інший девайс «Сяомі» чи підконтрольних їй брендів, — поділився міркуваннями один із опитаних китайськими журналістами експертів.

Інформації про характеристики, ціну та терміни презентації перспективної новинки поки що немає. Якщо з’являться відповідні дані, ми обов’язково проінформуємо читачів про це.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.