Meizu випустила прозорий пауербанк та Bluetooth-колонку з унікальним дизайном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім бюджетного смартфона mBlu 10 компанія Meizu представила ще кілька куди цікавіших продуктів. Серед них механічна клавіатура та зовнішній акумулятор з прозорим корпусом, а також бездротова колонка з незвичайним дизайном.

PANDAER X IQUNIX Mechanical Keyboard – механічна клавіатура, виконана в прозорому корпусі. У ній 83 кнопки з кейкапами PBT та перемикачами Cherry або TTC з можливістю «гарячої» заміни. Вона підтримує як дротове, так і бездротове підключення через Bluetooth 5.1 і 2,4 Гц і може бути використана з комп’ютерами під керуванням Windows та macOS.

Ціна клавіатури становить близько $125.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

PANDAER X SHARGE 118W Transparent Power Bank – зовнішній акумулятор, виконаний також у прозорому корпусі з можливістю побачити всю електроніку та самі акумуляторні батареї всередині. Його ємність становить 20000 мАг. Заявлено підтримку різних стандартів швидкої зарядки, серед яких Quick Charge і Power Delivery.

Пауербанк оснащений портами USB Type-C та USB Type-A. Перший підтримує 65-ватну зарядку самого акумулятора і здатний видавати 100 Вт для заряджання інших пристроїв. USB Type-A працює лише на віддачу з максимальною потужністю до 30 Вт. Для контролю процесу зарядки передбачено 1,14-дюймовий IPS-екран, що відображає напругу, силу струму та інші показники.

На сайті Meizu пауербанк коштує $157.

Третя новинка – бездротова колонка Meizu PANDAER x Elvis XOG Platinum Unicorn Cyber ​​Bluetooth Speaker. Серед аналогів вона виділяється не лише складною назвою, а й унікальним дизайном. Вона виконана в металевому корпусі та оснащується парою незалежних повнодіапазонних динаміків діаметром 48 мм, сабвуфером та підсилювачем низьких частот. Для керування передбачено безліч різноманітних перемикачів. Є також еквалайзер, що настроюється.

Заявлена ​​підтримка технології посилення басів Super Alive Bass, затримка звуку на рівні 80 мс, захист від води за стандартом IPx5, світлодіодне підсвічування, швидке заряджання через USB Type-C, підтримка Bluetooth 5.0 та AUX. Є також спеціальна док-станція, яка посилює звучання колонки.

За незвичайний дизайн Meizu PANDAER x Elvis XOG Platinum Unicorn Cyber ​​Bluetooth Speaker виробник вимагає $188.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.