Названо основні переваги фітнес браслету Xiaomi Mi Band 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно вийшов у продаж новий фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 6. Усі говорять, що він дуже хороший по всіх параметрах. Сьогодні ми це дізнаємось, а також порівняємо з таким же браслетом, але старішою версією.

Ми будемо порівнювати Mi Band 6 покоління і 2 покоління. Звісно, що різниця між ними кардинальна. Почнемо із зарядки для браслета. В 2 версії вона була дуже незручна, адже браслет потрібно було постійно розбирати, із-за чого сам ремінь швидко псувався. В новій моделі зарядний пристрій кріпиться до браслету за допомогою магніту. Це надзвичайно зручно.

Сам екран в новому браслеті дуже крутий. На ньому видно усе, що потрібно. Найцікавіше, що дизайн екрану можна зробити на свій смак, тобто змінити в налаштуваннях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви почали щось робити активніше, то браслет сприймає це як початок тренування і пропонує зафіксувати. Це чудово, адже інколи можна забути відзначити свою діяльність протягом дня. Також, фітнес-браслет визначає індивідуальний рівень активності.

Цікавою функцією є дихальна гімнастика. Це такі собі поради, як правильно дихати в різних ситуаціях (коли знервований, або не можеш спати, або втомлений).

Окрім усього вищезазначеного, в самому браслеті можна налаштувати будильник, побачити погоду, включити таймер та секундомір, записати щось в блокнот. Здається, що все це можна зробити на телефоні, але на браслеті це буває зручніше.

Є декілька функцій, які не дуже вражають, але є теж досить корисними. Наприклад, в сучасному світі дуже актуально вимірювати рівень кисню в крові. Браслет це вміє, але питання в тому, чи правильно він це робить. Також, коли у вас стрес, то це можна побачити в графіках на браслеті. Ну і сам дизайн, він дійсно гарно виглядає на руці.

Як і у всіх пристроях, в браслеті є свої недоліки. У Mi Band 6 покоління відносно не довго тримає батарея (до 7 днів), а вимкнути браслет просто так не можна, лише коли розряджений. Сам екран виготовлений з такого скла, яке дуже легко пошкодити. За малий термін використання, дисплей виглядає потертим і старим.

Отож, новий фітнес браслет Mi Band 6 заслуговує на високу оцінку. У нього добре майже все. А ціна повністю відповідає якості та функціям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.