У найближчі кілька років Apple Watch не отримає нових функцій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple Watch Series 7 отримали збільшений дисплей, але жодних нових функцій, пов’язаних зі здоров’ям, не з’явилося – все перекочувало з минулого покоління. Не зміниться це і з релізом Series 8 цього року. За словами Марка Гурмана з Bloomberg, на нових сенсорів взагалі не варто чекати найближчими роками. 

Зараз компанія зосередилася на розробці трьох нових фішок: моніторинг рівня глюкози в крові, вимірювання артеріального тиску та визначення температури тіла. Останні дві функції вже реалізували інші виробники, але необхідні датчики Apple ще не готові.

Гурман заявляє, що датчик температури точно не з’явиться у Apple Watch у 2022 році. Сенсор для вимірювання артеріального тиску не буде готовий протягом найближчих двох-трьох років, а датчик рівня глюкози дебютує лише до 2025 року. Через це компанія може відмовитися від щорічного випуску нових поколінь смарт-годин — вона просто не встигає завершити розробку технологій, які сильно відрізняли б старі версії від нових. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проте цього року все пройде за розкладом. На початку осені покажуть нову серію, яка включатиме Apple Watch Series 8, Watch SE другого покоління і абсолютно новий годинник у захищеному корпусі для екстремалів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.