Xiaomi Mi Band 7 вразить користувачів унікальними функціями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка, коли вона вийде на ринок, зможе похвалитися кольоровим сенсорним 1,9-дюймовим OLED-екраном із підтримкою тактильного керування, а за його захист у відповіді виявиться повноцінним загартоване скло з нанесеним на нього олеофобним покриттям. Всі датчики і сенсори в трекері виявляться оновлені до нових найсучасніших версій, а ще, крім цього, новий наручний гаджет виявиться здатний похвалитися такою великою, важливою і дуже важливою перевагою, як барометричним альтиметром для вимірювання рівня набраної висоти. За рахунок цього модуля спортивний браслет зможе показувати, на яку висоту та за який період часу піднялася людина.

Абсолютно кожен, хто купить собі Xiaomi Mi Band 7, безумовно залишиться ним більш ніж задоволений, тому що співвідношенням ціни і якості новинка буквально зведе з розуму всіх покупців, запропонувавши кожному з таких просто приголомшливий за сукупністю якостей користувальницький досвід, здатний дуже сильно і вкрай приємно. порадувати будь-яку людину. Нехай поки що такий наручний гаджет ще й не представили офіційно, але вже точно достовірно відомо про все те, чим саме цей наручний пристрій здивує будь-яку людину, яка взагалі тільки захоче стати її власником.

Презентація новинки очікується вже у травні-червні, а вихід на ринок, тобто надходження у продаж, відбудеться за кілька тижнів. Даних про вартість трекера поки що немає, але він точно не виявиться дешевшим за $30 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.