Lenovo представила ноутбук із додатковим екраном поряд із клавіатурою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На виставці CES 2022 виробники показують дуже цікаві новинки. Наприклад, ASUS демонструвала ноутбуки і з гнучким екраном, і з невеликим додатковим дисплеєм. Lenovo також має рішення з додатковим екраном. Це ThinkBook PlusGen3.

Пристрій оснащений основним IPS-екраном діагоналлю 17,3 дюйма та роздільною здатністю 3K. Співвідношення сторін становить 21:10. Другий додатковий РК-екран отримав діагональ 8 дюймів. Тобто за розмірами він аналогічний до невеликого планшета. При першому погляді на ноутбук так і здається, що планшет лежить праворуч від клавіатури. Але насправді, звичайно, екран вбудований у корпус.

Другий дисплей може стати в нагоді для роботи. На ньому можна залишати нотатки та малювати, редагувати фото, відкривати там різноманітні інструменти та кнопки керування тощо. Крім того, дублювання зображення з екрана смартфона на другий екран дозволяє працювати над декількома завданнями одночасно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У цілому нині, ноутбук працює на процесорах intel 12-го покоління, може оснащуватися твердотілим накопичувачем об’ємом до 2 ТБ, батареєю на 70 Вт * год. ThinkBook PlusGen3 вийде під керуванням Windows 11 Pro. Його вага становить менше двох кілограмів, а товщина корпусу – 17,9 мм.

Про ціни та доступність пристрою в Україні стане відомо пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.