Xiaomi Mi Band 7 вразить своїм зовнішнім виглядом та набором функцій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В даний час, на початку 2022 року, до виходу на ринок і старту продажів готується такий спортивний браслет, як Xiaomi Mi Band 7. Навіть не дивлячись на відсутність інформації від офіційного джерела, вже є достовірні дані про майбутню новинку.

За виробництво трекера відповідає китайська компанія Huami, яка створювала всі покоління Mi Band, починаючи з першого, випущеного в далекому 2014 році. Найновіший спортивний браслет стане одним із найнавороченіших у технічному плані серед усіх доступних на ринку моделей, але при цьому він отримає гуманний цінник. За рахунок невисокої вартості дозволити собі купити Xiaomi Mi Band 7 зможе будь-яка людина, яка про це тільки забажає. 

Новинка зможе похвалитися 1,9-дюймовим OLED-екраном кольорового типу, причому сам дисплей, звичайно ж, виявиться сенсорним, тому на цей рахунок можна навіть і не турбуватися. Новий спортивний браслет пропонує всім користувачам по-справжньому просто шикарний досвід користувача, будучи здатним також похвалитися Bluetooth 5,1 LE для підключення до смартфонів через програму Mi Fit.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і всі попередні покоління спортивного браслета, новинка виявиться здатною працювати в парі з телефонами, що працюють на базі операційних систем Android та iOS. За рахунок новітніх сенсорів та датчиків Xiaomi Mi Band 7 зможе максимально точно відстежувати фізичну активність та стежити за якістю сну. 

Крім того, завдяки наявності барометричного альтиметра, новенький наручний гаджет почне відображати інформацію про ту висоту, на яку піднялася людина протягом дня, тижня, місяця та року. Цей модуль зараз є в годинах Apple Watch, і у випадку з китайським електронним браслетом використовуватися він буде в тому числі для надання більш точних даних про фізичну активність і кількість спалених калорій.

Абсолютно кожен, хто про це взагалі тільки забажає, гарантовано залишиться задоволений фітнес-трекером Xiaomi Mi Band 7, тому що йому просто елементарно навіть близько не виявиться рівних за співвідношенням ціни та якості. Новинка отримає оновлений зовнішній вигляд, який безперечно порадує всіх користувачів, тим більше що новий наручний гаджет збереже водозахист IP68 з можливістю занурення на глибину до 50 метрів. 

Ще однією особливістю трекера стане вбудований модуль GPS для відстеження точного розташування. Жоден інший електронний трекер компанії Xiaomi ще не володів настільки широкими можливостями, тому новинці гарантовано точно буде чим приємно порадувати всіх і кожного. Її вихід на ринок очікується вже у квітні-травні 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.