Ґаджети

Xiaomi випустила чудовий телевізор Mi TV 4K за низькою ціною

Share

Новий телевізор є дуже вдалою і вкрай збалансованою моделю, а одна з головних її переваг – це низька вартість. Цей електронний пристрій отримав 70-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю 3840 на 2160 пікселів з частотою оновлення 60 Гц і яскравістю 300 нит. Співвідношення сторін у дисплея становить 16:9, і це робить новинку ідеально придатною для перегляду різних різних фільмів. Бічна рамка з трьох сторін від дисплея становить лише 2 мм, тому цю модель ТБ від компанії Xiaomi можна навіть назвати безрамковою. За заявами виробникам, екран Mi TV EA70 2022 займає 97,9% площі на лицьовій частині, тобто дуже і дуже багато простору.

Новий телевізор від компанії Xiaomi може похвалитися 4-ядерним процесором Cortex-A35, а також 1,5 ГБ оперативної пам’яті. Що стосується обсягу вбудованої пам’яті, то новинка укомплектована накопичувачем на 8 ГБ, на якому можна зберігати різні програми для доступу до тих чи інших сервісів або онлайн-кінотеатрів. Що стосується операційної системи, то на Mi TV EA70 2022 встановлено платформу Android, але з фірмовою графічною оболонкою третього покоління MIUI for TV 3.0. Інше технічне оснащення нового телевізора включає стереодинаміки, пульт дистанційного керування з вбудованим мікрофоном для використання голосових команд, а також компактні ніжки, що дозволяють запросто замістити ТВ на будь-якій горизонтальній поверхні.

Офіційний продаж Xiaomi Mi TV EA70 2022 стартує вже на початку січня, а оформити попереднє замовлення на ТБ покупці зможуть з 31 грудня. Однією з найголовніших переваг цього ТБ є ціна, тому що компанія-виробник оцінила його в 3299 юанів, що становить близько 15 000 гривень. При діагоналі екрана в 70 дюймів у цього телевізора просто немає рівних за сукупністю якостей, тому високий попит на такий виробник гарантований. Є всі підстави вважати, що після початку продажів у Китаї, через кілька місяців, це ТБ стане доступним для покупки всім і кожному в Європі та інших регіонах світу в рамках міжнародного ринку. Втім, жодних офіційних відомостей щодо цього поки що немає, але найнетерплячіші покупці вже незабаром зможуть замовити новинку з доставкою з Піднебесної.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

View Comments

  • В 2022 році телевізор з 1.5 Gb оперативи і 8 Gb вбудованої пам'яті ? Та ще й дурнувата МЯУ ( miui ) в додаток ? Навіть даром не треба !

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    Останнє оновлення iOS виправляє дуже серйозну помилку на всіх iPhone

    iOS 17.5.1 вже доступна для всіх iPhone, що підтримують iOS 17, і покликана виправити помилку,…

    22.05.2024

    Київстар піднімає ціни на деякі тарифи

    Українська компанія мобільного зв’язку «Київстар» внесла зміни у свої тарифні плани. Зміни були спричинені потребою…

    21.05.2024

    Фахівці назвали 5 перевірених міфів про Android

    iPhone від Apple завоював безліч шанувальників, особливо у США, завдяки популярності iMessage. Часто можна почути,…

    21.05.2024

    10 нових пристроїв Samsung представить на літній презентації

    Цього літа компанія Samsung проведе масштабну презентацію нових продуктів, в рамках якої представить флагманські складні…

    21.05.2024

    Перші зображення розкладачки Honor Magic V Flip потрапили в мережу

    Авторитетний китайський інсайдер під ніком Digital Chat Station поділився у соцмережі Weibo першими зображеннями майбутнього…

    21.05.2024

    Dell представила безшумну мишу яка коштує 1500 гривень

    Компанія Dell представила свою тиху мишу Silent Mouse MS355. Її конструкція дозволить користувачеві не відволікатися…

    21.05.2024