Sony PlayStation 6 вразить всіх користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З моменту виходу на ринок PS5 пройшло вже більше року, і за такий значний термін ця консоль встигла набути величезної популярності по всій земній кулі, а десятки мільйонів людей стали її власниками. 

Однак час не стоїть на місці, тому в найближчому майбутньому відбудеться презентація та вихід на ринок такої майбутньої ігрової приставки, як Sony PlayStation 6. Навіть не дивлячись на те, що цей електронний пристрій ще не представили офіційно, вже є деякі подробиці про те, чим саме вона всіх приємно порадує, коли стане доступно для покупки на полицях магазинів в Україні, США, Європі, Японії та інших країнах, мешканці яких матимуть можливість отримати в свої руки PS6.

Головним і основним плюсом нової моделі стане дуже велика продуктивність, а виявиться вона на рівні 35 – 40 терафлопс, тобто новинка буде приблизно вчетверо потужніша за PS5, запропонувавши всім і кожному величезну обчислювальну потужність та безліч інших переваг. Все апаратне оснащення в новинці створюється компанією AMD, а однією з особливостей Sony PlayStation 6 стане спеціальний модуль, який відповідає за роботу системи трасування променів. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таким чином, активація такої системи освітлення в іграх не призведе до зниження загальної ігрової продуктивності та частоти кадрів. Сукупність всіх цих якостей дозволить запускати на PS6 ігри на ультра-налаштуваннях у роздільній здатності 4K при 120 FPS і вище.

Жодна з доступних зараз на ринку приставок не зможе запропонувати покупцям нічого подібного, тому новинка в особі PS6 точно точно шокує всіх власників, запропонувавши кожному з таких величезну обчислювальну потужність і, крім цього, безліч різних інших переваг, якими вона приємно порадує буквально кожну людину. 

Залишилося тільки дочекатися того самого моменту, коли кожен бажаючий зможе купити Sony PlayStation 6. Вихід цієї консолі на ринок, на думку експертів, відбудеться в 2024 – 2025 роках, тобто вона повинна буде надійти в пролажу раніше, ніж багато хто думає . Що стосується вартості, то очікувати цінника нижче $ 700 доларів не доводиться, а значить охочим стати її власниками потрібно викласти за неї близько 25 000 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.