Представлено Xiaomi Buds 3 – базова модель TWS-навушників з функціями «Pro-версії»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На останньому презентаційному заході цього року Xiaomi представила нові TWS-навушники. Гарнітура отримала назву Xiaomi Buds 3 і стала базовою версією лінійки, проте може похвалитися рядом функцій.

Аналогічно “прошки” , представленій у вересні, Xiaomi Buds 3 також підтримує технологію активного шумоподавлення (ANC), здатну знижувати гучність зовнішніх звуків до 40 дБ. Причому ANC може працювати у трьох різних режимах залежно від сценарію використання.

Xiaomi Buds 3 оснащені подвійними динамічними магнітними драйверами, які стали ще однією преміальною фішкою нових навушників. Вони забезпечують високу точність звуку (Hi-Fi) з якістю звучання, близьким до оригіналу. На одному заряді акумулятора гарнітура може працювати до 7 годин, завдяки комплектному кейсу можна продовжити час прослуховування до 32 годин. За заявою компанії, навушники виконані у зручному легкому корпусі та важать лише 4,6 грама.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Базова модель Xiaomi Buds 3 надійде у продаж післязавтра, 31 грудня, за ціною 70 доларів. Також Xiaomi випустила Buds 3 Pro у новому кольоровому варіанті – синьому. Вони будуть доступні вже на початку наступного року з цінником $100.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.