Постачальники Apple готуються до виробництва нового iMac Pro

Моноблок представлять у першій половині 2022 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляє DigiTimes, постачальники Apple готуються до старту виробництва 27-дюймового iMac Pro. Новинка замінить 27-дюймовий iMac на Intel, який цього року не оновили.

За інформацією інсайдерів, новий моноблок представлять навесні 2022 року. Новинка отримає 27-дюймовий дисплей з підсвічуванням miniLED та технологією ProMotion, як у MacBook Pro (2021).

Що стосується дизайну, то комп’ютер буде схожий на 24-дюймовий iMac та Pro Display XDR. Рамка дисплея буде чорною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Базова версія отримає 16 ГБ об’єднаної та 512 ГБ постійної пам’яті. Як система-на-чіпі буде Apple M1 Pro і M1 Max. На корпусі з’являться роз’єм HDMI, кілька Thunderbolt 4, а також слот для SD-карт і роз’єм Ethernet в блоці живлення.

По суті ми побачимо MacBook Pro 16 (2021) у форматі моноблока. За базову версію доведеться заплатити 2000 доларів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.