Слух: Apple випустить гігантський iPad для дому

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний інсайдер Марк Гурман із Bloomberg поділився новими подробицями щодо планів Apple на наступний рік. За його словами, компанія збирається випустити новий планшетний комп’ютер, призначений для домашнього використання.

iPad Pro (2021)

Марк Гурман упевнений, що наступного року Apple може уявити iPad з величезним 15-дюймовим дисплеєм. Передбачається, що це буде переважно домашній пристрій для управління всілякими розумними пристроями. Крім того, він буде служити розумною колонкою. Тому він повинен бути товщі існуючих моделей, щоб усередині нього помістилися більш потужні динаміки. Очікується також можливість кріплення на стіну.

Припущення журналіста засноване на даних дослідницької компанії Consumer Intelligence Research Partners (CIRP), згідно з якими Apple займає лише 5% ринку розумних колонок. Беззаперечним лідером у цій області залишається Amazon з часткою 69%, а на другому місці розташовується Google з 25%. Крім того, тільки Apple не має так званого розумного дисплея.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше Гурман заявляв, що 2022-го вийде оновлений звичайний iPad, повністю новий iPad Pro зі зміненим дизайном, а iPad Air має отримати OLED-екран.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.