Xiaomi готує новий ноутбук із Windows 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У базі Geekbench з’явилися дані про дві версії ще не представленого ноутбука Xiaomi Timi A11 (Timi – традиційне позначення таких моделей). Їхня особливість — у використанні процесорів Intel Core 12 покоління (Alder Lake-P).

У першій конфігурації – процесор Core i5-12450H та дискретна графіка GeForce RTX 3050, у другій – Core i7-12650H та dGPU GeForce RTX 3050 Ti. CPU Core i5 має 8 ядер (4 високопродуктивні та 4 енергоефективні) та 12 МБ кеш-пам’яті третього рівня, CPU Core i7 — 10-ядерний (6 високопродуктивних ядер та 4 енергоефективні), з 24 МБ кеш-пам’яті третього рівня.

Під яким позначенням Timi A11 буде представлений в роздріб – незрозуміло, але зараз GeForce RTX 3050 Ti використовується у флагманському Xiaomi Mi Notebook Pro X. Можливо, Timi A11 – це його наступник.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.