Новий HUAWEI MateBook X Pro отримає унікальний метод введення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія оголосила про оновлення серії флагманських ноутбуків MateBook X Pro. Одна з новинок вже засвітилася на офіційному тизері – крім потужного заліза, її фішкою стане можливість керування функціями лептопа без використання миші, клавіатури та голосового введення.

Генеральний директор споживчого бізнесу HUAWEI Юй Чендон опублікував на своїй сторінці у Weibo три рекламні плакати із зображенням новинки, що готується до випуску. Один із них демонструє роботу функції управління жестами.

Другий банер показує можливість безшовного сполучення MateBook X Pro з цілим рядом пристроїв – компанія позиціонує новинку як невід’ємну частину розумного офісу. Розширену функціональність фірмової екосистеми HUAWEI демонструє і на третьому плакаті: мова про тісну взаємодію лептопа зі смартфоном, включаючи перенесення програм.

Новий HUAWEI MateBook X Pro буде представлений разом зі складним смартфоном та смарт-годинником з функцією тонометра. Масштабний презентаційний захід відбудеться 23 грудня 2021 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.