Xiaomi Mi Band 7 отримає вражаючу особливість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вперше за багато років компанія-виробник може змінити конструкцію свого наручного браслета, щоб зробити його кращим та зручнішим для повсякденного використання. Гаджету приписують збільшений у розмірі 1,9-дюймовий OLED-екран з підтримкою сенсорного керування, а також нові сенсори та датчики, які відповідають як підрахунку фізичної активності, так і за відстеження якості сну. І ось, на радість безлічі людей, трапилося справжнісіньке диво, яким будь-яка людина гарантовано точно залишиться задоволеною, тому що ніяк інакше в даному конкретному випадку бути навіть і не може.

Справа в тому, що новинка в особі Xiaomi Mi Band 7 отримала модуль GPS, який може використовуватися для відстеження розташування в просторі. Таким чином, за рахунок даного компонента, гаджет може самостійно знаходити себе в просторі і запам’ятовувати маршрути пересування, а разом з тим підраховувати швидкість в дорозі. 

Подібна особливість знадобиться всім, хто часто буваю на свіжому повітрі або займаються спортом на вулиці, займаючись, наприклад, бігом або поїздками на велосипеді. За підключення до смартфонів у трекері відповідатиме модуль Bluetooth 5.1 LE з радіусом роботи в 50 метрів, і у нової моделі звичайно ж буде чіп NFC для безконтактної оплати будь-яких покупок через платіжну систему Mi Pay.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проте, втім, не обійдеться без деяких інших нововведень. Одним із таких стане барометричний альтиметр, здатний вимірювати рівень набраної висоти. Цей модуль дозволить отримувати більше даних про фізичну активність, а також підвищить точність збору такої інформації. 

Залишилося тільки дочекатися презентації Xiaomi Mi Band 7, яка намічена на весну 2022 року. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.