Xiaomi Mi Band 7 отримає несподівану особливість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тепер абсолютно кожна людина може дозволити собі покупку будь-якого фітнес-браслету, а одним із найкращих серед усіх існуючих на ринку станом на кінець 2021 є Xiaomi Mi Band 6. Цей наручний гаджет був анонсований і випущений на ринок ще багато років тому, і з тих пір йому вдалося набути просто колосальну популярність у Китаї, Україні, Європі та інших регіонах світу.

Тим не менш, час не стоїть на місці, тому вже незабаром цей наручний гаджет застаріє, виявившись вже далеко не таким привабливим, яким він є зараз і був раніше від моменту свого виходу. Пов’язано це з майбутнім анонсом і початком продажів такого спортивного браслета, як Xiaomi Mi Band 7.

Він запропонує всім користувачам просто приголомшливий по сукупності якостей користувальницький досвід, і таким абсолютно будь-яка людина гарантовано точно залишиться задоволений. Цей наручний гаджет має безліч різних особливостей і переваг, про деякі з яких вдалося дізнатися вже зараз, за ​​кілька місяців до його появи на полицях магазинів по всій земній кулі.

За розробку цього трекера відповідає компанія Huami, яка створювала на замовлення Xiaomi всі моделі Mi Band, починаючи з моделі першого покоління. Таким чином, можна з упевненістю сказати, що переживати за якість і надійність нового трекера не доведеться, тому що пристрій виявиться вкрай привабливим за сукупністю якостей та особливостей. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спортивний електронний браслет Xiaomi Mi Band 7 пропонує користувачам просто приголомшливий по сукупності як користувальницький досвід, так як він має безліч різних датчиків і сенсорів, що використовуються в тому числі для відстеження рівня фізичної активності з підвищеною точністю. Новинка отримає модуль Bluetooth 5.1 LE з нижчим рівнем енергоспоживання та з більшим радіусом роботи, а ще вона запропонує всім несподівану особливість.

Вперше у трекерах компанії Xiaomi з’явиться повноцінний висотомір. За рахунок цього модуля, який можна зустріти в останніх поколіннях смарт-годин Apple Watch, новий наручний трекер виявиться здатний підраховувати і відображати, на яку висоту піднявся користувач за який-небудь період часу. 

Подібний модуль, працюючи в парі з усіма іншими, буде відповідати навіть за більш точний підрахунок фізичної активності, тому що Xiaomi Mi Band 7 зможе розуміти, піднімається або спускається людина, або йде прямою поверхнею. Подібна особливість має стати головною та ключовою «фішкою» новинки, хоча їй також виявиться під силу похвалитися більшим 1,8-дюймовим OLED-екраном із підтримкою сенсорного управління. Презентація та старт продажів цього трекера очікуються навесні 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.