Розумні годинники Apple Watch назвали небезпечними

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На компанію Apple в черговий раз подали до суду — цього разу через смарт-годинник Apple Watch, який позивачі назвали небезпечним, повідомляє Appleinsider.

Реклама

Колективний позов надійшов до федерального суду штату Каліфорнія, США. У ньому стверджується, що оскільки в годиннику немає запасу простору під акумулятор, що здувся, то Apple Watch несуть користувачеві “нерозкриту і невиправдано небезпечну загрозу”.

До списку внесені моделі від Apple Watch до Apple Watch Series 6.

Стверджується, що в розумному годиннику з Купертіно нібито немає:

“теплового або іншого рішення для запобігання та/або зменшення небезпеки від’єднання, руйнування або тріщини екрана годинника внаслідок недостатнього простору, виділеного у пристрої для прямокутної батареї. Потенційна проблема може чинити тиск на екран знизу вгору, після чого він від’єднається від годинника і розколеться.”

Невдоволені власники Apple Watch вимагають суду присяжних, відшкодування збитків позивачам та публічного розкриття дефекту представниками Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: