Xiaomi Mi Band 7 отримає особливість, про яку всі мріяли з 2014 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще далекого 2014 року на ринок вийшов перший спортивний браслет Mi Band від компанії Xiaomi, і йому вдалося здобути неймовірно високу популярність і популярність по всій земній кулі. У результаті, як наслідок, потім щорічно виробник випускав все більш наворочені і привабливі у всіх відношеннях моделі спортивного браслета, пропонуючи всім кожному стати їх власниками. І ось, на радість дуже багатьох людей, трапилося справжнісіньке диво, яким кожен так чи інакше залишиться задоволений. Справа в тому, що вже наступного 2022 року на полиці магазинів по всій земній кулі надійде такий наручний гаджет, як Xiaomi Mi Band 7. Майбутній новинці приписують низку особливостей, якими вона всіх приємно порадує.

Нехай поки що новинку ще й не представили, але від різних джерел вже є дані про те, чим саме цей гаджет приємно порадує кожного, хто зважиться віддати за нього свої чесно зароблені кошти. Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 7 запропонує всім і кожному по-справжньому приголомшливий досвід використання, тому що він отримає не тільки більший екран, що займає весь простір на лицьовій частині, але і барометричний альтиметр. Багато людей мріють про подібну особливість з самого моменту виходу першого Mi Band, тобто ось уже як сім років, і ось тепер їх мрії здійсняться.

За допомогою цього елемента новинка виявиться здатною з високим ступенем точності визначати, на яку висоту піднявся користувач за якийсь період часу. Крім того, Xiaomi Mi Band 7 за рахунок даного модуля зможе визначати, чи піднімається людина, чи навпаки спускається. Такі відомості будуть враховуватися при розрахунку не тільки пройденої відстані, але ще й рівня фізичної активності. Таким чином, новинка стане набагато краще стежити за показниками активності, надаючи точніші та достовірніші відомості. Для тих, хто стежить за своїм здоров’ям, і особливо за фігурою, подібна особливість виявиться вагомою причиною для того, щоб змінити старіше покоління браслета на нове.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий електронний браслет пропонує всім користувачам просто приголомшливий за сукупністю якостей користувальницький досвід, і таким будь-яка людина гарантовано точно залишиться задоволеною. Безумовно, новий наручний гаджет отримає й інші особливості, у тому числі модуль GPS у просунутий модифікації. Офіційна презентація Xiaomi Mi Band 7 відбудеться навесні-літом 2022 року, а купити його виявиться можливо лише через кілька тижнів після виходу на ринок. Як і завжди, спочатку через дуже високий попит вартість новинки виявиться завищеною, але через якийсь час, буквально пару місяців, ситуація повинна буде нормалізуватися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.