Названо основні переваги фітнесу браслета Xiaomi Mi Band 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно вийшов у продаж новий фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 6. Усі кажуть, що він дуже гарний за всіма параметрами. Сьогодні ми це дізнаємося, а також порівняємо з таким же браслетом, але старішою версією.

Ми будемо порівнювати Mi Band 6 покоління та 2 покоління. Звісно, ​​різниця між ними кардинальна. Почнемо із зарядки для браслета. У 2 версії вона була дуже незручна, адже браслет потрібно було постійно розбирати, чому сам ремінь швидко псувався. У новій моделі зарядний пристрій кріпиться до браслета за допомогою магніта. Це дуже зручно.

Сам екран у новому браслеті дуже крутий. На ньому видно все, що потрібне. Найцікавіше, що дизайн екрану можна зробити на свій смак, тобто змінити в налаштуваннях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви почали щось робити активніше, то браслет сприймає це як початок тренування та пропонує зафіксувати. Це чудово, адже іноді можна забути відзначити свою діяльність упродовж дня. Також фітнес-браслет визначає індивідуальний рівень активності.

Цікавою функцією є дихальна гімнастика. Це деякі поради, як правильно дихати в різних ситуаціях (коли нервовий або не можеш спати, або втомлений).

Крім усього вищепереліченого, у самому браслеті можна налаштувати будильник, побачити погоду, включити таймер та секундомір, записати щось у блокнот. Здається, що все це можна зробити телефоном, але на браслеті це зручніше.

Є кілька функцій, які не дуже вражають, але також досить корисні. Наприклад, у світі дуже актуально вимірювати рівень кисню у крові. Браслет це вміє, але питання, чи правильно він це робить. Також, коли у вас стрес, це можна побачити у графіках на браслеті. Та й сам дизайн, він справді гарно виглядає на руці.

Як і у всіх пристроях, браслет має свої недоліки. У Mi Band 6 покоління відносно недовго тримає батарею (до 7 днів), а вимкнути браслет просто так не можна, тільки коли розряджений. Сам екран зроблений із такого скла, яке дуже легко пошкодити. За малий термін використання дисплей виглядає потертим та старим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.