Такий дивний монітор ви ще не бачили

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Японська компанія Elsonic анонсувала монітор EK-MD088. Це дуже незвичайний гаджет – у нього вузький та високий екран, призначений спеціально для використання з месенджерами та соцмережами. Монітор відносно мініатюрний та легкий. Діагональ його екрану становить 8,8 дюйма при роздільній здатності 1920×420 пікселів, співвідношенні сторін 32:7, частотою оновлення 60 Гц і яскравості до 300 нит.

Він живиться від USB Type-C та підключається до джерела зображення через порт HDMI. Висота монітора – 24,8 см, що приблизно відповідає висоті екрана 15- або 16-дюймового ноутбука. Маса всього 198 г. За допомогою спеціальної підставки регулюється кут нахилу екрану, а за бажання монітор можна розмістити горизонтально з опорою на ту саму підставку.

Elsonic позиціонує цей монітор як пристрій, що розширює робочий простір ноутбука. На нього, наприклад, можна вивести твіттер, фейсбук, стрічку новин, котирування акцій, тобто будь-яку інформацію, що динамічно оновлюється, за якою хочеться стежити в режимі реального часу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Монітор Elsonic EK-MD088 надійде до японських магазинів у лютому 2022 року і в перерахунку на українську валюту коштуватиме близько 4 тисяч гривень. В інші країни він навряд чи поставлятиметься.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.