Фітнес-браслет Redmi Smart Band Pro вже в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi, глобальний технологічний лідер, представила в Україні новий фітнес-браслет Redmi Smart Band Pro. Новинка з’явиться у магазинах з 12 листопада за ціною 1499 грн. Браслет можна буде придбати в авторизованих магазинах Xiaomi Store, у роздрібній мережі АЛЛО та в офіційних партнерів Xiaomi, зокрема у магазинах Rozetka, Цитрус, Comfy, Фокстрот, Eldorado та Епіцентр. Тільки з 12 до 14 листопада Redmi Smart Band Pro можна придбати за акційною ціною 1299 грн.

Redmi Smart Band Pro отримав 1,47-дюймовий повноекранний AMOLED-дисплей, який відображає картинку зі щільністю 283 ppi. Завдяки 100% охопленню колірного простору NSTC та максимальній яскравості 450 ніт екран пристрою відображає яскраві та соковиті кольори.

Пристрій пропонує в сукупності понад 110 режимів тренувань, зокрема водні види спорту, ігри з м’ячем, зимові види спорту, танці тощо. Redmi Smart Band Pro має також низку оновлених функцій контролю за здоров’ям, наприклад, відстеження рівня насичення крові киснем під час сну, що є життєво важливим для здоров’я, а також цілодобовий моніторинг серцевого ритму. Задля комплексного оцінювання стану здоров’я оновлена функція моніторингу якості сну фіксує денний сон, а також фази глибокого та швидкого сну.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi Smart Band Pro легко заряджається за допомогою магнітного зарядного пристрою, що забезпечує до 14 днів автономної роботи від одного заряду, а 5 хвилин зарядки вистачить для користування пристроєм впродовж 2 днів.

Дисплей:
● 1,47-дюймовий сенсорний AMOLED-дисплей;
● щільність пікселів 283 ppi;
● колірна гама 100% NSTC;
● максимальна яскравість 450 ніт.

Режими тренування:
● понад 110 режимів тренування.

Моніторинг здоров’я:
● вимірювання рівня насичення крові киснем SpO2 (зокрема уві сні);
● визначення рівня стресу;
● цілодобовий моніторинг частоти серцевих скорочень;
● оновлена технологія моніторингу сну;
● моніторинг показників жіночого здоров’я.

Інші характеристики:
● до 14 днів роботи батареї від одного заряду;
● магнітна зарядка;
● керування камерою;
● відтворення музики;
● витримує занурення у воду з тиском до 5 ATM (можна носити під час плавання та навіть у душі).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.