Блогер розібрав AirPods 3 і порівняв їх із AirPods Pro (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поряд із стандартними оглядами блогери найчастіше прагнуть вивчити «внутрішній світ» нових пристроїв. Представлені минулого місяця TWS-навушники Apple AirPods 3 не стали винятком: автори YouTube-каналу 52audio розібрали новинку та порівняли її з іншими версіями навушників.

В опублікованому ролику не лише показали демонтаж футляра та самих TWS-навушників, а й порівняли новинку з AirPods Pro. Як виявилося, незважаючи на зовнішню схожість цих двох моделей, начинка та підхід до складання третього покоління базової версії гарнітури відрізняються від «прошки».

Згідно висновків автора відео, незважаючи на «урізаний» набір компонентів, розбирання AirPods 3 виявилося більш трудомістким за рахунок клейових з’єднань деталей. Основні відмінності – це змінена форма та зменшений розмір чіпа Apple H1.

Також нововведенням став точний датчик виявлення шкіри, який прийшов на зміну інфрачервоним датчикам, що дозволяє визначати, чи навушники у вусі. Комплектний кейс новинки замість двох акумуляторів отримав один великий блок АКБ ємністю 345 мАг. Для запобігання перегріву зарядний футляр AirPods 3 включає графітову пластину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.