Adidas представила лінійку бездротових навушників для спортсменів

Компанія Adidas у співпраці зі шведським брендом Zound, який займається виробництвом навушників Marshall, випустила три моделі для любителів активного способу життя. 

Флагманські ZNE 01 ANC отримали 6-міліметрові драйвери та систему активного шумоподавлення з «прозорим» режимом, що дозволяє чути оточення, коли це необхідно. Як і решта моделей серії, вони захищені від вологи за стандартом IPX5. Час роботи на одній зарядці до 20 години – чотири з половиною години грають самі навушники, а ще 15 з половиною додає кейс.

У простіших ZNE 01 немає шумоподавлення, зате в них збільшені 12-міліметрові драйвери. Заявлено до п’ятої години музики, а футляр додає ще 19 годин.

FWD-02 Sport більше підійдуть для інтенсивних тренувань – у них є вушко для більш надійної посадки та спеціальний датчик, що дозволяє керувати відтворенням у рукавичках. Тут 6-міліметрові драйвери та автономність до шести годин. З урахуванням кейсу – 25 годин.

Всі три моделі з’єднуються зі смартфоном через Bluetooth 5.2 і заряджаються через роз’єм USB-C.

Базові ZNE 01 коштують 99 доларів, ZNE 01 ANC з активним шумом придушення обійдуться в 189 доларів, а FWD-02 Sport – в 169 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.