Xiaomi показала стильні Redmi Watch 2 та дешеві Redmi Buds 3 Youth Edition

Xiaomi не обмежилася лише смартфонами на презентації Redmi Note 11 і показала новий смарт-годинник Redmi Watch 2, а також доступні бездротові навушники Redmi Buds 3 Youth Edition.

Redmi Watch 2 зберегли ключові риси оригінальної моделі , а екран збільшиться з 1.4 до 1.6 дюйма (360х320 пікселів). Замість IPS тепер AMOLED-матриця. Корпус захищений за стандартом 5 ATM, є вбудований GPS-датчик, NFC, понад 100 циферблатів та 117 видів тренувань.

Годинник важить всього 31 грам. У маленький корпус помістилася батарея, якої вистачить на 12 днів автономної роботи. Заряджання магнітне. Набір функцій стандартний: сповіщення, відстеження фізичної активності, моніторинг сну, пульсу та аналіз рівня насичення крові киснів.

У Китаї Redmi Watch 2 почнуть продавати з 1 листопада за 399 юанів (близько 4400 рублів). Пізніше вони мають з’явитися і в інших країнах.

Бюджетні навушники є спрощеною версією Redmi Buds 3 . Про них розповіли зовсім мало. На презентації Xiaomi лише згадала 18 годин автономної роботи з урахуванням кейсу, 6-мм драйвери, вологозахист IP54, підтримку Bluetooth 5.2 та USB-C для підзарядки. Ціна – 99 юанів (всього 500 гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.