Показали як виглядають усередині нові MacBook Pro з M1 Pro/Max (ФОТО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувач Reddit під ніком the_Ex_Lurker не став чекати на розбір нових MacBook Pro від iFixit і самостійно розкрив корпус 14-дюймового ноутбука Apple 2021 року і поділився фотографіями внутрішніх компонентів.

Реддитор зазначає , що процес розбирання нового MacBook Pro «здається ідентичним» моделям MacBook Pro, що вийшли з 2016-2012 років. Батареї більше не приклеєні до корпусу, а натомість утримуються на липкими стікерами, як акумулятори в iPhone. Це полегшує процес заміни батарей.

Клавіатура є частиною цілісного корпусу, тому її важко замінити, як і в торішніх MacBook Pro. Користувач зазначив, що порти введення-виведення є модульними, що дозволяє зробити їх заміну за потреби.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Усередині корпусу розташовані два вентилятори, які трохи більше за кулери 13-дюймових MacBook Pro, але менше, ніж вентилятори в 15-дюймової моделі 2016 року.

Паралельно з користувачем Reddit інсайдер під ніком L0vetodream поділився фотографіями розібраного 16-дюймового MacBook Pro 2021 року. Він підкреслив, що чіп M1 Max “справді великий”, внутрішня конструкція стандартна, а обслуговування ноутбука відносно зручне.

Тепер залишається дочекатися розборки від iFixit та оцінку ремонтопридатності нових MacBook Pro.