Нові MacBook Pro з «чубчиком» прибули до перших покупців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple почала з сьогоднішнього дня, 26 жовтня, доставку принципово нових ноутбуків MacBook Pro, представлених на заході 18 жовтня одночасно з навушниками AirPods третього покоління .

Перші власники MacBook Pro з «чубчиком» поспішають поділитися фотографіями у соціальних мережах. Також з сьогоднішнього дня розпочався відкритий продаж у низці регіонів по всьому світу.

У США ціни стартують від 1999 доларів та 2499 доларів, а найдорожчі модифікації пропонуються за 5999 та 6099 доларів відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед особливостей нових MacBook Pro – виріз на екрані в стилі iPhone з веб-камерою FaceTime HD 1080p і рядом інших датчиків, сенсорна смуга Touch Bar зникла і знову з’явилися фізичні функціональні клавіші, включаючи ширшу клавішу Escape, ноутбуки Apple знову повернувся магнітний роз’єм для зарядки MagSafe, встановлені дисплеї mini-LED з частотою до 120 Гц, аудіосистема з шести динаміків Hi-Fi, час автономної роботи зріс до 17 і 21 години, і, звичайно, використовуються новітні SoC Apple – M1 Pro або M1 Max.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.