П’ять причин не переходити на нові навушники Apple AirPods 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно відбулася презентація AirPods 3, і з приводу новинки у експертів немає однозначної думки. Експерти окреслив головні мінуси представленої версії бездротових навушників.

Фахівці відзначають, що з технічної точки зору нові AirPods 3 мало чим відрізняються від AirPods Pro 2019 року і AirPods 2. Дизайн при цьому у новинки практично не змінився.

Незважаючи на обіцянки представників компанії Apple кращої якості звуку і ще більш швидкої зарядки, AirPods 3 не стали чимось принципово новим. І є п’ять пунктів, які це підтверджують.

  1. Незначне збільшення часу автономної роботи. У AirPods 2 це 5 годин, у AirPods Pro – 4,5 години, а у AirPods 3 – 5,5 години. При використанні навушників кожен день різниця ця майже не буде відчуватися.
  1. Відсутність режиму шумозаглушення. І це незважаючи на те, що AirPods 3 багато в чому схожі з версією Pro.
  1. Немає режиму прозорості. Це коли людина в навушниках чує все, що відбувається навколо приблизно так само, як без них. Це може бути дуже зручною функцією в деяких ситуаціях.
  1. Значне зростання ціни . Коштувати вони будуть мінімум 7 000 гривень. У той же час за AirPods 2 необхідно було заплатити 5 299 гривень.
  1. Не підтримуються старими версіями плеєрів і телефонів Apple . Якщо у вас iPhone 6, iPad mini 3, iPod Touch 6 і старіші версії, то підключити навушники не вийде.

Є, звичайно, і гідності у новинки. Це, на думку авторів, підтримка просторового аудіо (Spatial Audio) з відстеженням рухів голови і адаптивним еквалайзером, а також вологозахист. Щоб визначитися з тим, брати чи ні AirPods 3, фахівці радять спочатку протестувати AirPods 2. Якщо все сподобається, то можна буде збирати на покупку навушників третього покоління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.