Рендери флагманського Samsung Galaxy Tab S8 від надійного інсайдера

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний інсайдер OnLeaks опублікував перші рендери майбутнього флагманського планшета Samsung Galaxy Tab S8. Судячи з усього, кардинальних відмінностей від минулорічної Galaxy Tab S7 чекати не варто. Основні зміни будуть пов’язані з технічними характеристиками.

Зовні Galaxy Tab S8 практично нічим не відрізняється від Galaxy Tab S7. Головна візуальна відмінність – відступ між блоком камери і магнітним майданчиком для кріплення стилуса. У актуальних моделях обидва елементи створюють єдину пряму лінію. А ось спереду новинка повністю повторює попередника – великий екран з тонкими симетричними рамками з усіх боків.

З чуток, Galaxy Tab S8 отримає 11-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю 2560х1600 пікселів, процесор Snapdragon 888, 8 ГБ оперативної пам’яті, акумулятор ємністю 8000 мАг з підтримкою швидкої 45-ватної зарядки, 8-мегапіксельну Фронталки і подвійну основну камеру з сенсорами на 13 і 5 Мп. У горизонтальній орієнтації з боків у нього будуть стереодинаміки (мінімум 4 динаміка).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Galaxy Tab S8 представлять в січні або лютому наступного року. При цьому новинка може коштувати помітно дорожче попередника – приблизно $ 842 замість $ 650.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.