На PlayStation 5 повернулися старі проблеми

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На PlayStation 5 помітили баг, через який на приставку встановлюються кілька версій однієї гри. Про це повідомляють користувачі майданчики Reddit.

На проблему ще в вересні звернули увагу відвідувачі форуму Reddit. За словами деяких геймерів, при завантаженні певної гри встановлюється як її «правильна» версія, так і модифікація для старої PlayStation 4. В цьому випадку є ризик заповнити місце на диску. «Я купив версію для PS4, докупив оновлення для PS5, але кожен раз, коли я запускаю свою нову консоль, а диск вже вставлений, починається копіювання версії для PS4», – зазначив користувач під ніком jedieagle. За його словами, цей факт сильно дратує.

На баг звертали увагу на початку 2021 року: Sony виправила проблему, але, судячи з усього, неполадки повернулися. Тоді представники компанії підтвердили, що описана проблема мала місце у ряду користувачів PS5. «В окремих випадках версія гри для PS4 встановлюється з диска після поновлення і установки версії для PS5», – відзначили в корпорації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У компанії поки що не відреагували на нові скарги користувачів. Тим часом геймери запропонували тимчасове рішення проблеми. «Єдиний спосіб зупинити це – витягти диск», – заявив відвідувач Reddit під ніком Insatiablecannabista.

Це не перша пов’язана з дисководом PS5 проблема. В кінці 2020 року геймери помітили, що консоль може видавати сильний шум, навіть коли не звертається до диска з грою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.